Sista arbetsdagen innan 10 månaders ledighet

Hej alla fina läsare, så skönt med fredag och wow vilken sol vi bli bortskämda med idag! Kanske borde ta mig ut på en lunchpromenad sen för att fylla på med lite D-vitamin 🙂 Men hur mår ni i all denna hets kring coronaviruset? Jag tycker det är så bra att regeringen, myndigheter och företag tar hela situationen seriöst så att viruset (förhoppningsvis) försvinner snabbare än det uppstod. Däremot tror jag på sunt förnuft hos den individuella individen för att undvika en omfattande smittspridning. Tänk på att tvätta händerna ofta och noga, hosta/nys i armvecket och håll dig hemma om du känner dig krasslig. Visst, det låter kanske inte jättekul för vissa att hålla sig inne men tänk hur mycket du kan få gjort då. Passa på att vårstäda, rensa garderoben, umgås med de du bor med, slappna av med en bra bok eller göra något annat du alltid skyller på att du inte har ”tid” med.

På tal om annat så har man nu kommit fram till den sista arbetsdagen på väääldigt länge. På 10 månader (ish) för att vara exakt och det känns både konstigt men samtidigt spännande. Precis som resten av veckan så jobbar jag hemifrån även idag och det känns så skönt. Har varit så lyxigt med sovmorgon varje dag och att inte behöva trängas under rusningstrafiken på buss och tunnelbana. Speciellt nu i virustider. Men idag är alltså sista jobbdagen på länge och jag ser fram emot den nya fasen i mitt liv. Fram tills att lilltjejen väljer att komma ut så ska fokus ligga på mig. Jag ska ta hand om mig själv, lägga ansiktsmask varje dag, klippa håret, vila, fixa här hemma och bara ladda inför min nya mammaroll. Wow!