Köpt min första aktie

Nu har jag gjort något som jag aldrig gjort förut, jag har nämligen köpt min allra första aktie 😀 Eller snarare tre stycken, jag har köpt tre aktier! Det var lite pirrigt när jag klickade ”köp” men wow vilket rus man fick av det. Vill bara köpa mer och mer nu haha. Nu är börsen väldigt osäker, både Stockholmsbörsen men även världsbörsen men jag ser snarare fyndläge. Det är ”rea” på börsen nu och trots att coronaviruset påverkar börsen negativt så tvekar jag inte en sekund på att börsen kommer vända. Kanske inte idag eller imorgon men den kommer med all sannolikhet att vända för eller senare. Det gäller bara att ha is i magen. Haha det känns så skevt att det rådet kommer från mig som är allt annat än en rutinerad börsmäklare på börsen haha Men jag tror att tålamod är nyckeln för att ta sig ur börsens aktuella nedgång som en vinnare i framtiden.

Ser fram emot att lära mig mer om aktier, hur man bäst investerar på börsen och hur man ska tänka för att få bäst avkastning på börsen. Det här är en ny hobby som jag ska kombinera mammaledigheten med (samt arbete med mitt företag och eventuella studier – oh boy oh boy) – men så kul 😀