Present från kollegorna

Hej alla fina läsare! Hoppas ni har haft en fin helg och är redo för en ny vecka. Jag går nu in i min sista arbetsvecka innan min 10 månader långa mammaledighet börjar på fredag. Tänk att det redan är dags att gå på föräldraledighet – vart tog alla dessa månader vägen!? Jag jobbar dessutom hemma denna vecka så det känns som en kombinerad jobb/vilo-vecka för min del, nästan som att ledigheten redan börjat. Så skönt och välbehövligt!

Dock så känns det lite sorgligt på ett sätt att inte längre träffa mina fina kollegor, nej vänner, varje dag på jobbet längre. Visst, jag kommer ju besöka tjejerna ganska regelbundet när lilltjejen väl är här (de längtar lika mycket som oss att få träffa henne) men känns konstigt att inte gå till kontoret på samma sätt. Jag kommer säkert glömma allt som har med jobb och kontoret att göra när jag väl blivit mamma (haha) men just nu är den en blandning av ledsamhet och skönt med avkoppling.

BTW: Hur fina kollegor, nej vänner, har man inte på jobbet som gav lilltjejen en sådan fin present i fredags? Så fin avtackning och så sööööt babybody från Lindex med matchande strumpor! Alltså jag dör sötdöden för alla babykläder <3 Tusen tack, ni är så fina allihopa <3