Fin kimono & fina underkläder

This post contains adlinks from Adviral

Fintvättmedel / Mjukmedel / Shorts / Bh / Trosa / Kimono

Jag har sett att många i BF Mars2020 gruppen på Facebook har gjort en gravidfotografering för att föreviga gravidmagen nu de sista veckorna. De alla ser så himla fina ut att jag faktiskt funderar på att göra en jag med. Göra det till något konstnärligt och lite extra för att minnas magen som burit på vår fina tjej ❤ Har någon av er gjort en gravidfotografering? 🙂

Det är en stor variation bland de bilder jag har sett, vissa har gjort det hemma medan vissa har gått till en fotostudio för professionell fotografering. Det känns kanske lite overkill för min del kan jag tycka, speciellt när älsklingen är så duktig när det kommer till fotografering. Funderar på om man ska göra det nu till helgen om lilltjejen skulle få för sig att vilja komma ut redan i nästa vecka (1 vecka tidigare än beräknat då) 🙂 Nu vågar man ju inte vänta med en sådan fotografering, så får tänka ut hur jag skulle vilja ha det. Ser framför mig en fin kimono, fina underkläder och lätt vågigt hår (vad som är möjligt med mina kunskaper att styla hår 😂). Har ni några tips? 🙂