Sista veckan på kontoret

Det slog mig precis att det här är sista veckan jag arbetar på kontoret innan jag jobbar hemifrån. Jag kommer jobba in i det sista (till en vecka innan) men kör sista arbetsveckan hemma för att slippa ta mig till kontoret under rusningstrafiken (så trångt och blir inte erbjuden sittplats 🙁 ) och för en chans att få lite extra vila. Känner mig fortfarande tillräckligt pigg i huvudet för att jobba men just kroppen börjar känna sig lite tung och extremt klumpig. Är tacksam att jag har ett jobb där det enda som behövs är en dator och internetuppkoppling 🙂 Kommer ligga som en ostbåge i soffan hela nästa vecka klädd i pyjamas, tofs i håret och osminkad. Så skönt ändå haha

Ni som väntar marsbebisar, har ni gått på föräldraledighet än? 🙂 Jag är med i en BFmars 2020 grupp på Facebook och nu dyker det upp många bilder på söta marsbebisar som kommit till världen. Det är SÅ GULLIGT! och snart är jag en av dem, en tanke som jag inte riktigt kan greppa och förstå riktigt än ❤

Idag är planen att besöka barnmorskan för sista gången innan mitt beräknade förlossningsdatum och därefter jobba hemifrån under eftermiddagen. Är nyfiken på att se om mitt mått över magen är stabilt eller om den fortsätter vara i toppen av kurvan. Visar det sig att den gör det så kommer jag troligen behöva göra en tillväxtundersökning – vad tror vi, kommer hon följa kurvan eller är hon lite tjockare eller lite längre än vad som anses ”normalt”? 🙂