Lilla ärtan

gravidmage-vecka-37

Jag tycker att min mage ser ut som en ärta när jag har denna gröna tröja på mig. Tycker inte ni det? haha 🙂 Tycker det är så mysigt när bulan sticker ut så pass mycket att det ser ut som att man har en basketboll under tröjan eller försöker smuggla in en väldigt rund vattenmelon till jobbet på ett väldigt diskret sätt haha.

Besöket hos barnmorskan i Tyresö gick i alla fall väldigt bra idag och det visar sig att vi möjligtvis väntar en lång och liten tjej snarare än en liten tjockis (phu) haha Hon brås på sina föräldrar (både jag och älsklingen är ju långa) och det är ju kul.

Mina värden såg bra ut i övrigt för att ha passerat gravidvecka 37. Vi tog mitt blodtryck, mina blodvärden och min vikt för att se hur mycket jag gått upp i vikt under graviditeten. Har gått upp ca 12 kg sen början på graviditeten och det var ändå helt okej, precis mittemellan. Då är det inte konstigt att man känner sig extra tung just nu, speciellt när man går upp för trappor. Ska bli spännande att känna skillnaden i kroppen från nu till efter förlossningen när man gått ner sina gravidkilon. Tänk hur lätt man måste känna sig 😀