Nu fungerar bloggen igen!

Hej alla fina läsare – Nu fungerar äntligen bloggen igen efter många vändor till support hos mitt webbhotell, läsa på och välja extern lagring av filer samt total utrensning av mitt diskutrymme som nästan vart helt full (till ca 98%). Så nu – äntligen – kan jag uppdatera bloggen för er. Som jag har saknat det, som jag har saknat er ❤ Jag är så tacksam att ni fortfarande är så många som dagligen klickat er in för att se om bloggen var up and running igen, det gör mig så glad!

Har så mycket att berätta för er efter den gångna veckan. Allt om förlossningsbrev, att packa förlossningsväskan, mina två senaste gravidveckor (vecka 36 och vecka 37) samt mycket mer. Oj oj, hur ska jag baka in det här på ett bra sätt utan att ni blir bombarderade av inlägg? haha 🙂 Tänker att min gravidvecka 36 får publiceras lite senare i kväll (så att det inte blir för många inlägg om graviditeten efter varandra) och så börjar vi med något som enkelt som detta: Hur är det med er?