En fredag i februari

Hej alla fina läsare – Hur är det med er? 😀 Har precis landat vid datorn igen efter en välbehövlig lunchpromenad i solen som skiner högt över Stockholm idag. Våren är verkligen här (förhoppningsvis för att stanna) och det gör mig så glad inombords. Tänk vad lite sol, värme och dagsljus kan göra för humöret. Tycker generellt att det är en gladare stämning bland folk nu. Mig inkluderat. Lilltjejen verkar gilla det också då hon fladdrar runt i magen som att hon också vill känna solens strålar mot huden. Snart så får du göra det, 27 dagar kvar nu bara ❤

När jag insåg att det var prick 1 månad kvar till BF nu i onsdags så slog det mig att jag måste ta vara på veckorna som är kvar. Jag måste ge mig tid att vila samtidigt som jag ska/vill passa på att fylla dagarna med vänner och familj innan hon är här. Ni vet medan man ännu är själv. Min förväntan är att jag just nu har 2 veckor på mig att hitta på saker innan jag måste passa på att vila. Jag vilar visserligen rätt mycket redan men då jag vill passa på att göra saker innan lilltjejen är här så räknar jag med att jag har 2 veckor kvar innan det kanske blir för påfrestande. Så, vad får man inte missa att göra fram till 6 mars? 😀