Torktumlare & Tvättmaskin

Nu har vi gjort ytterligare ett storköp inför tiden som småbarnsföräldrar. Eller tja, det är ju ett köp som kommer underlätta i vardagen även när lilltjejen är äldre. Vi har nämligen investerat i en ny tvättmaskin och en ny torktumlare. Det är inte en kombinerad tvättmaskin och torktumlare utan två egna separata maskiner. Jobbade hemifrån igår då vi fick hem vitvarorna med en slottid mellan 8-17 ( :/ ) och idag ska vi köra den första tvätten – spännande!

Gud vad detta kommer underlätta tiden framöver. Speciellt för mig under mammaledigheten så att jag snabbt kan tvätta och torka nedbajsade kläder, spya på mina kläder och allt som kan bli smutsigt på ett eller annat sätt med en bebis haha Det kommer bli så skönt att slippa tänka på att hänga upp tvätten för tork (som vi har nu) mitt i vardagsrummet utan istället bara slänga in allt i torktumlaren och spara tid. Då kan jag fokusera all min tid på lilltjejen 🙂