1 månad kvar till BF

Nu är det på pricken 1 månad kvar tills hon är beräknad att komma om hon bestämmer sig för att kika fram den 19 mars. 1 månad…. en pyttemånad kvar innan våra liv för alltid kommer förändras. Vart tog den här tiden vägen? Det känns som det var förrgår man kissade på graviditetstestet och att det var igår som man berättade för hela världen att familjen skulle bli tre. Men snart är hon här och det känns så härligt. Däremot så är jag orolig att min förlossningsrädsla ska dyka fram nu när jag vet att det är så nära men än så länge är jag fortfarande lugn. Så skönt!

Var hos barnmorskan idag för min vanliga rutinkoll, mitt näst sista besök innan mitt beräknade förlossningsdatum. Allt såg bra ut förutom att min mage var något nära kurvans topp över vad som är ”vanligt” i min gravidvecka (35+5). Jag som uppfattade mig som ”liten” i jämförelse med andra haha. Så om jag fortsätter följa kurvans topp även under nästa besök så kommer de boka in mig på en tillväxtundersökning (TUI tror jag det hette) för att ta reda på mer inför förlossning. Om hon är extra lång eller extra tjock så kan man förbereda förlossningen därefter. Hoppas hon bara är extra lång då vi båda är så långa. Känner inte att det kommer bli kul att trycka ut en unge som är tjockare än vad som anses ”normalt”….