Babyshower – It’s a girl

Alltså wow vilken överraskning jag fick nu i lördags. Min fina vän Ava och mamma hade styrt upp en babyshower för mig och lilltjejen och oj så överraskad jag blev. Hade ingen aning, inte en susning. Min ena bror hade lurat i mig att jag skulle hem för lite syskonfika och för mig lät det helt logiskt. När jag väl kom hem så stod mamma i köket som hon brukar och när vi sedan gick in i matsalen så satt de alla där. Mina fina vänner som satt gömda bakom stolarna och skrek när de såg mig. Så chockad jag blev och jag visste inte alls vad jag skulle säga de kommande 10 minuterna. Hade inte alls väntat mig att få en babyshower men det var så fint. Tack tack tack <3

Allt från dekorationenerna, ballongerna till detaljerna på bakverken var rosa så att man inte kunde missa att det var en babyshower för it’s a girl! Det fanns en så fin blöjtårta (som mamma och pappa hade gjort själv), smarriga cupcakes, donuts, rosa godis och rosa bubbel (alkoholfritt för mig såklart). Fick även så fina presenter: otroligt många söta babykläder, en kanin från Livly och en skallra hon kan underhålla sig med sen. Tusen tack fina vänner, är så glad och tacksam att jag har er och att ni ville fira min lilla tjej <3 Det här blev helt klart en lördag att minnas <3