Sista minuten inför alla hjärtans dag

glad-alla-hjärtans-dag-2020-rosa-ballonger

Glad alla hjärtans dag alla fina <3 Ge er själva extra mycket kärlek idag och säg till er själva att ni är grymma precis som det är. Tror det är enklare för oss alla att ge kärlek till andra men när det kommer till en själv är det svårare. Vet inte varför det är så men det är nog bara så man fungerar. I alla fall för mig. Så idag ska jag vara extra kärleksfull mot mig själv så att jag förhoppningsvis påbörjar en ny rutin med att vara kärleksfull till mig själv varje dag framöver.

Jag är bra och grym precis som jag är! Kärlek till mig själv!

glad-alla-hjärtans-dag-2020-hjärta-solnedgång

Vad ska ni hitta på nu på alla hjärtans dag? Har ni kommit på något att ge din partner på alla hjärtans dag? Jag personligen anser att den bästa presenten att ge är tid att spendera tillsammans. Laga god mat och bara njuta av varandras sällskap. Om du däremot vill ge något för att visa din kärlek kommer här några tips på prisvärda och snabba gåvor att fixa i sista minuten inför alla hjärtans dag idag 🙂

  • Köp en upplevelse som din partner kommer uppskatta och minnas för evigt.
  • Överraska din partner med en mysig middag hemma eller på favoritrestaurangen.
  • Köp hem din partners favoritgodis, bakverk, dryck eller måste-ha-mat för en lyckad kväll.
  • Köp en simpel glasburk (syltburk), skriv en massa lappar med saker som du älskar med din partner och lägg ner i burken. Skriv ”100 anledningar till att jag älskar dig” eller något liknande på burken.
  • Ge varandra en välbehövlig massage av hela kroppen.
  • Överraska din partner med ett litet häfte där du skriver ner saker som ni båda tycket om att göra (som en kupong) och som ni ska göra tillsammans under året som mini-dejter. Din partner kan sedan när som helst under välja en valfri kupong så att ni gör något kul tillsammans. Det kan till exempel stå ”äta glass på glassbaren vid Götgatan” eller ”gå en promenad längs med Djurgården” med mera.

Sen tycker jag inte att alla hjärtans dag ska vara en anledning att vara extra kärleksfull mot sin partner, personer i sin närhet eller sig själv utan varenda dag ska levas och uppmuntras som att det är alla hjärtans dag. Tänk på det 🙂 <3