Bra tips för bättre sömn

Tidigare i veckan så pratade jag med mamma i telefon om lite allt möjligt och nämnde att jag hade känt lite spänningar och smärta på ovandelen av magen när jag sov (natten till onsdag). Hon frågade då om det möjligtvis kunde vara förvärkar, något som jag inte trodde det var. Men då slog det mig – hur känns egentligen förvärkar, sammandragningar och värkar? Det vet ju inte jag haha Jag tänkte mest att det var lillplutten som tryckte lite väl hårt upp mot bröstkorgen så att det gjorde lite ont haha Känner att det är dags för mig att läsa på lite om det som väntar. Är trots allt bara 6 veckor kvar nu!

Jag har märkt att jag sover så mycket bättre när jag tränar innan läggdags. Har tränat hemma 2 gånger denna vecka och båda nätterna har jag sovit bättre. Visst jag har fortfarande vaknat, vridit mig och behövt min obligatoriska kisspaus men jag har ändå sovit bättre. Ännu ett tecken på att träning är så bra för en. Tror kanske det har att göra med att jag pumpar runt allt extra blod och släpper lite på spänningar i kroppen. Jag sitter trots allt ner hela dagen på jobbet så denna gravidträning gör verkligen gott för mig.