En sömnlös natt

Inatt var ännu en sömnlös natt för mig. Igår sov jag ändå helt okej med endast några enstaka uppvaknanden för att vrida mig och ta min obligatoriska kisspaus mitt i natten. Men inatt var det helt hopplöst haha. Kändes som att allt kom på en gång. Jag fick ont i övre ryggen när jag låg på sidan, när jag låg på höger sida fick jag ont och spänningar i övre magen, jag behövde gå upp för en kisspaus 2 gånger, jag vred mig hela natten, hon rörde sig endel och som prick över i:et fick jag kramp i ena vaden… haha

PS: Måste verkligen tvätta spegeln haha

Känner mig någorlunda pigg trots allt men ikväll blir det att köra igenom mitt träningspass för gravida för att trötta ut kroppen lite mer (kör ett lugnt helkroppspass hemma 3 gånger i veckan. Måndag, onsdag och fredag), massera kroppen med min massageapparat och göra min dagliga avslappningsövning. Jag har nog sagt det förut men det är så uppfriskande och hälsosamt att vara gravid. Man tar verkligen hand om sig själv på ett helt annat sätt nu, både invändigt och utvändig. Man blir lugnare, mer mån om vad man äter och lyssnar på kroppen – alla borde bli gravida av just denna anledning haha

PS2: Har ni sett att jag uppdaterat min header på bloggen? Kanske lite väl sent med en fin magbild däruppe men hey, bättre sent än aldrig 😀