Rutinbesök hos barnmorskan

Imorse blev jag väckt av en konstgjord soluppgång och ljudet av fågelkvitter och får som bräker. Kändes som att jag vaknade upp på en bondgård men antar att det är det man får ta när man glömmer ställa in ett annat ljud på sin wake up light haha. Men det var väldigt skönt att vakna till en ”soluppgång”. Tror jag blev mer pigg av det än att behöva vakna i ett rum som är så mörkt att man tror att klockan är 2 på natten haha

Var i alla fall hos barnmorskan nu på morgonen för mitt rutinbesök som nu sker regelbundet med ca 2 veckors intervaller. I början går man mer sällan men nu under den sista tiden är det viktigt att regelbundet kolla mina värden för att säkerställa att allt står rätt till. Vi kollar bland annat mitt blodtryck under graviditeten, mina blodvärden och mått på magen – och enligt barnmorskan såg alla mina värden bra ut vilket känns så skönt.. Vi lyssnade även på lillpluttens hjärtslag som är starka, tydliga och regelbundna – Härligt! Tydligen ligger hon nu med huvudet ner i bäckenet och stjärten uppåt haha. Hoppas att hon stannar där nu, men hon har fladdrat omkring nu under förmiddagen så något säger mig att hon har flyttat på sig haha 🙂