Optimera garderoben

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Byggshop.se

Vi behöver verkligen göra någonting med vår garderob. Vi har en byrå i sovrummet och en minimal walk-in closet (vilket är ju en dröm i sig) som inte prioriterats sen vi flyttade in (ja ni ser ju på bilderna –oordning och ”organiserat kaos” om man ens kan kalla det för det).

Just nu är den lite opraktisk med hyllplan alldeles för högt upp, spikar som sticker ut lite varstans (och gör hål i kläder om man har otur att fastna) och dålig förvaring. Allt ligger liksom på hög haha. Så, vår plan innan lilltjejen kommer till världen är att prioritera de renoveringar vi har kvar så att vi inte behöver tänka på det sen eller vänta en längre tid tills vi har tid att ta tag i det igen.

När jag ser min framtida walk-in closet framför mig så ser jag en elegant, stilfull och snygg garderob. Helst en matta på golvet och en spegel. Nu kanske det inte är optimalt när ytan i rummet är rätt liten men tillsammans med Byggshop.se så har jag kikat på smart förvaring för garderober och framförallt ljusa byråer. Hittade en vit byrå med vackra beslag som kommer passa bra i vår walk-in closet.

Vi tänker att vi ska montera en byrå på min sida, en byrå på Alex sida och behålla våra klädstänger så att vi optimerar den yta vi har att röra oss med. Denna byrå har även bra höjd så att de få klänningar jag har kan hänga fritt. Vad tror ni? 🙂

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Byggshop.se