Orolig dröm

Inatt drömde jag en så obehaglig och sorglig dröm som fick det att blöda i mammahjärtat. Hjärnan tänker verkligen så mycket just nu inom allt möjligt och det är allmänt känt att man sover dåligt som gravid, speciellt nu de sista veckorna då det händer mycket i hela kroppen. Mina tankar är verkligen överallt men inatt drömde jag min första mardröm om lilla tjejen. Jag drömde att hon endast var några dagar gammal – kanske en vecka gammal – och att jag helt hade glömt att amma henne…. Usch, började gråta i sömnen av skuldkänslorna… Betyder såna drömmar något? Att man är orolig för mammarollen, att man ska misslyckas eller att man är allmänt orolig över tiden som väntar? Har ni haft liknande drömmar?

Nu märker jag verkligen att det blir många inlägg inom kategorin för graviditeten haha Tycker ni om det eller ska jag försöka mixa innehållet något mer? 🙂 Är ju så svårt egentligen då mitt liv just nu kretsar kring graviditeten – i allt från tankar, måendet, framtiden med mera – men jag ska variera innehållet så gott jag kan 🙂 Hur är det med er idag då? Onsdag vilket innebär att vi är halvvägs till helgen – yeey! Ikväll ska jag och älsklingen på middag på Wagamama. Är ju krogveckan 2020 just nu så vi passar på att njuta av tiden bara vi två samtidigt som vi får i oss en god bit mat – Har ni bokat något bort under krogveckan 2020? 🙂 Vart i så fall och är det något ni kan rekommendera? 🙂