Förvirrad gravidhjärna

Imorse måste jag ha varit så trött och otroligt förvirrad (gravidhjärnan ni vet) för jag var 100% säker att jag hade applicerat mascara på nedre fransraden på vänster öga. Jag var helt säker på det, kikade i spegeln innan jag gick hemifrån, tyckte det såg bra ut och traskade sedan till bussen. På något vänster kändes det som att jag glömt något och rätt som det var så hade jag missat att applicera mascara på nedre fransraden på vänster öga… Så min ögonsminkning var bara 75% klar… hahaha ? Så förvirrad och bombsäker över något har jag nog aldrig varit på en och samma gång. Det är kul att vara gravid, hjärnan spelar verkligen lite spratt med en då och då ? Tur att jag fick låna mascara av min kollega så att jag inte såg helt weird ut haha

Har precis tränat igenom mitt träningsprogram för gravida och ska hoppa in i en dusch nu innan jag ska lägga mig. Är sällan uppe längre än kl 21 nu för tiden, känner mig som en gammal tant haha. Men är för trött för det och känner att det just nu är viktigare för mig att vila och sova än att endast förlänga dagen med meningslöst slösurfande.