Svart sidoskåp till badrummet

Detta inlägg ett betalt samarbete med Badshop.se

Vi går verkligen i renoveringstankar just nu. Vi trivs så bra i vår lägenhet och ser mer potential i denna bostad än den vi hade i Jakobsberg. Tänk vilken skillnad det kan göra med rätt planlösning på lägenheten, bostadsytan och själva känslan. Vardagsrummet känns färdigt men några enstaka detaljer som saknas, likaså sovrummet. Däremot så funderar vi på att renovera badrummet för att både få mer utrymme för en tvättmaskin och torktumlare (alternativt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare) som kommer behövas när lilltjejen kommer till världen men även montera nya mer stilfulla badrumsmöbler. Idag har vi en något opraktisk badrumsförvaring med skåpdörrar som öppnas åt fel håll och lite dålig placering. Detta vill vi justera och kan därför tipsa om snygga och praktiska badrumsmöbler från badshop.se.

bloggsamarbete-badshop-snyggt-svart-sidoskåp-badrum

Vårt badrum går i blåa och vita nyanser vilket innebär att vi behöver badrumsmöbler i samma färgskala eller i neutrala färger så att det inte skär sig. Om vi bestämmer oss för att ta tag i badrummet skulle jag försöka övertyga Alex om att detta svarta sidoskåp med 3 lådor och 2 hyllplan med skåpdörr skulle passa bra i badrummet. Tänk att montera två stycken bredvid varandra och ett tredje i ena hörnet. Ett till mig, ett till Alex och ett till ”badrummet” för förvaring av handdukar, toalettpapper och tvättmedel. Snyggt. Väldigt snyggt.

Detta inlägg ett betalt samarbete med Badshop.se