Babysitter från Babybjörn & Mina gamla barnkläder

Gamla-babykläder-babysitter-från-babybjörn

När vi hade julmys hemma hos oss där mamma, pappa, Hjalmar och hans flickvän Madde kom förbi hade mamma passat på att ta med en massa barnsaker. Men inte vilka barnsaker som helst utan sådant som jag och mina bröder använde när vi var små. Eller ja, leksakerna använde mina bröder i alla fall, kläderna använde bara jag haha 🙂

Att barnkläder kan vara så sött och gulligt <3 Alltså jag dör verkligen sötdöden för alla små bodys för bebisar, tajts för baby och söta små klänningar till sommaren. Tänk att vår lilla plutt snart kan bära lite av detta <3 Vi fick hem ca 4-5 påsar med kläder som vi ska kika igenom för att se vad vi vill behålla och som passar vår lilla tjej. Även fast det är mycket som är gulligt så märker man verkligen att babykläderna är från tidigt 90-tal haha Hon hade även tagit med lite leksaker som vi lekte med när vi var små samt den babysitter från BabyBjörn som vi satt i som småttingar. Gulligt!