Gratis startpaket för gravida

gratis-startpaket-för-gravid

Visste ni att några apotek och hemsidor skickar hem gratis startpaket för dig som gravid? Varje extra blöja, babyolja eller rabattkupong är guldvärd inför den nya resan som snart ska påbörjas med syfte att spara pengar. För er som inte visste om dessa startpaket för gravida, eller gravidpaket kanske man ska kalla dem, tänkte jag lista några av dessa gratis startpaket här nedan. På så sätt kan ni som är gravida, eller som precis fått en liten plutt, få hem lite gratis barnprodukter som kommer behövas 🙂

gratis-startpaket-för-gravid-lloyds-apotek gratis-startpaket-för-gravid-apoteket

Det finns såklart många andra gravidboxar, eller startboxar för gravida, som finns till rabatt men dessa är de jag själv ansåg vara bra och som dessutom är helt gratis mot en liten motprestation att bli medlem. En bra pris för att fylla på förrådet hemma med nödvändiga produkter för både dig och ditt barn.

gratis-startpaket-för-gravid-babyprodukter-nappflaska-napp gratis-startpaket-för-gravid-babyprodukter-babywipes