Netflix eller Viaplay?

Vi har börjat kolla på en så rolig serie på Netflix. Medical Cops heter den och det är en serie där de driver med polisserier och doktorsserier haha Kan verkligen rekommendera – de har verkligen lagt mycket tid (eller inget alls) på att det ska bli så komiskt av det hela haha! Vi befinner oss just nu i valet eller kvalet mellan Viaplay eller Netflix över vilken tjänst vi ska behålla. Känns så onödigt att prenumerera på två streamingtjänsterna samtidigt (tre om man räknade med HBO Nordic jag precis avslutade) men är svårt att bestämma vilken som känns bäst. Speciellt när båda tjänsterna har serier som man gillar men som inte finns tillgänglig på alla tjänsterna. Hm, så svårt val – vilken streamingtjänst använder ni?

Hur mår ni fina läsare? Har ni kommit in i rutinerna igen? 🙂 Det där med rutiner efter semestern eller långledigt är väldigt svårt. Tror det bästa är att ta det lugnt, ta dagarna som de kommer och endast introducera en ny rutin åt gången så att det inte blir för mycket. Jag ville ju återgå till vardagen på en gång efter ledigheten men kände att det endast blev övermäktigt. För mycket press på mig själv. Så jag tar en rutin åt gången tills jag helt återgått till vardagen om någon vecka eller så haha – Ett tips till mig själv och till er.