Blir hon en kvällsmänniska?

Jag tror att vi kommer få en väldigt livlig tjej som helst vill härja på kvällar och nätter. I alla fall om man ska tolka hennes fladder och rörelser precis när vi ska sova haha Älskar ju hennes rörelser, men när hon bestämmer sig för att köra inte ett, inte två utan ett flertal dansnummer inne i magen när det är sovdags så kan jag tänka mig att hon kommer bli en kvällsmänniska haha Kan man se mönster för bebisens beteende redan i magen eller kan det ändras den första tiden? Tänker ni som har barn? 🙂 Förresten så märker jag även att hon rör sig mer när jag ligger på sidan än när jag ligger på rygg – så mysigt ❤

Ja, så ni kan säkert gissa er fram till att jag återigen har sovit dåligt. Känns som att tröttheten jag har nu är helt annorlunda från den trötthet jag upplevt hittills. Så svårt att förklara men all energin går verkligen åt till att hålla sig vaken under dagen haha Kroppen förbereder sig väl för tiden som väntar vilket är positivt på ett sätt ?