Ofokuserad måndag

Glad måndag alla fina läsare – Hur mår ni? Haft en fin helg? 🙂 Ny vecka idag då och idag är det faktiskt på pricken 2 månader tills jag går på föräldrarledighet. Så mysigt! Jag skickade in min ansökan om mammaledighet i förra veckan och fick den bekräftad och godkänd vilket känns så bra – Då är det momentet avklarat. Check på den! Så den 13 mars kommer jag gå på ledighet i 10 månader 🙂

Helgen har varit bra, lugn och händelserik med dop för älsklingens brorsdotter samt enn tur till IKEA för att köpa en byrå till pluttens rum. Så härligt att kunna lägga hennes kläder och saker i en byrå så det slipper ligga på golvet haha Det finns gott om plats i lådorna men vi tänker att de säkert kommer bli överfulla sen 😛 Men jag känner mig ovanligt ofokuserad för att vara en vanlig måndag. Det känns som att det är så många lösa trådar på så många olika ställen just nu att jag helst bara vill fokusera på det så att det blir avklarat. Men jag får tänka jobb nu – Privatekonomi och livet sen! Efter jobbet idag ska vi iväg på en spännande profylaxkurs på Södersjukhuset för att lära oss allt om andning inför förlossningen och annat användbart. Är ju inte långt kvar nu 🙂

Har ni gått på en profylaxkurs? Vad tyckte ni? 🙂