Nytt år innebär nya rutiner

Hej alla fina läsare, nu är jag tillbaka igen efter en lång och välförtjänt ledighet 🙂 Jag känner mig någorlunda utvilad med tanke på att vi varit en tur till Tokyo över nyår (kontrasterna i livet, det känns som att vi knappt varit iväg) och endast fick några enstaka dagars vila här hemma. Men nu kör vi 2020 som kommer bli så bra på många sätt och vis (19 mars!) – hur har er julledighet varit? 🙂

Så idag är det back to work som gäller med alla rutiner som kommer med vardagen. Jag ser faktiskt fram emot att få struktur på dagarna igen så att jag får mer kontroll på vad jag vill få gjort och så att jag kan planera veckorna för att checka av mina mål. Några av mina nya rutiner är bland annat:

  • Smörja in kroppen och massera mina ben varje dag. Jag har märkt att jag antingen är väldigt spänd, vätskefylld eller har en massa slaggprodukter i mina lår som gör så ont när jag masserar området. Speciellt på mina utsida lår. Så måste trycka bort det så att det försvinner.
  • Ta vara på tiden innan lilla plutten kommer. Prioritera kvalitetstid med älsklingen, hitta på saker tillsammmans och göra saker som kanske bli lite svåra att hitta tid till när hon är här.
  • Lyssna på mina behov och det jag känner för. Sen jag blev gravid har jag nog blivit bättre på att prioritera mig själv, det jag vill göra och det jag känner för. Jag ska bli bättre på att tacka nej och ja till saker och samtidigt inte känna mig tråkig om jag vill gå hem en tidigare.