Färginpackning – Perfekt uppfräschning av håret

Innan vi åkte till Japan så hade jag planer på att klippa håret då det är så slitet och aer riktigt tråkigt ut haha Men då jag inte hann det pga en stressig sista vecka så kom jag på en annan lösning istället – nämligen att använda en färginpackning ? Jag har använt en så kallad Colour Bomb förut när jag gjorde MEDS testar när jag jobbade där och tyckte det funkade så bra att jag köpte en färginpackning från Revlon i färgnyans Ash Brown.

Jag lämnade färginpackningen i håret i ca 3-4 minuter innan jag sköljde ut det och jag tycker att det blev lite skillnad ändå ? Fick en lite djupare nyans av brunt som gav håret den uppfräschning den verkligen behövde haha Det ser inte lika trist ut eller snarare det ser inte lika slitet ut nu ?

Kan verkligen rekommendera en färginpackning om man vill fräscha till håret utan att färga det eller tona det. Perfekt inför nyår eller om man snabbt vill ge håret ett lyft ?