Fixa det sista inför julen

Glad söndag fina läsare! Endast 2 dagar kvar till jul nu vilket är så härligt – ser framemot god julmat, julstämning och julmys samt lång julledighet såklart haha Den är efterlängtad och välbehövlig kan jag säga er 🙂 Hur ska ni fira jul i år? Imorgon efter jobbet kommer jag åka hem till föräldrarna för att sova över, spendera ena halva julafton tillsammans med familjen och sedan kvällen med älsklingens familj. Det bästa av två världar så det kommer bli mysigt <3

Idag är mycket som ska göras både inför jul men även inför vår semester på onsdag. Jag ska prova nästan alla mina kläder i garderoben för att se vad jag kan ta med mig (haha), vi ska handla julklappar till julklappsleken, tvätta, packa och storstäda lägenheten så det känns fräscht när man kommer hem igen. Finns ju inget som känns så frustrerande som att komma hem till en stökig bostad direkt efter sin semester haha.

Jag ska även förbereda lite inlägg för er som kommer tidsinställas när jag är borta. Vi kommer inte ha tillgång till något wifi när vi är borta så för att det inte ska eka tomt härinne så ska jag förbereda lite läsning ni kan vända er till för lite paus i det sociala som tillhör julen 🙂