Fredagens planer

Äntligen fredag fina läsare – Hur mår ni idag? 🙂 Hur många av er har redan tagit välförtjänt julledighet eller är ni som jag som ska kämpa in i det sista på måndag? 🙂 Man är ju verkligen så tacksam över att alla mellandagarna landar perfekt i år så att man kan ta ledigt i enstaka dagar och vara julledig i 2 veckor. Lyx på hög nivå 🙂 Vi har dessutom ATK dagar på min arbetsplats så jag behöver endast ta ledigt i 2 dagar för att ha semester till den 7 januari – så nice!

Jag kör in i det sista idag! Vi har haft 15 sidor var att producera inför julledigheten (under 2 veckors tid) och det känns så skönt när man vet att man kommer hinna i mål. Jag sitter med sista hemsidan idag + har lite feedback som jag kommer hinna få klart innan jag går på långledigt på måndag. Det är en så lättnad att känna så – Då kan man ta julledigt med gott samvete 🙂

I helgen blir det både julkänslor och fix i lägenheten. Idag ska jag möta upp min lillebror för en tur till Gamla stans julmarknad och sen hem till oss för lite julmys. Imorgon blir det julbord på Hallwyanska med familjen följt av lite julklappsjakt till julklappsleken. Sen blir det att prova kläder, packa och fixa inför resan som bär av till Tokyo på juldagen. Så det blir en mix av både lugn, aktiviteter och julmys – bästa! Vad ska ni hitta på idag? 🙂