Halsband med hjärta

Hej onsdag och hej fina läsare – Endast 4 arbetsdagar kvar innan semester och långledigt över jul och nyår vilket är så skönt! Vi kommer jobba på kontoret veckan ut men på måndag får man lyxen att jobba hemifrån. Då kan man kanske säga att det endast är 3 dagar kvar 😉

Hoppas allt är bra med er och att ni kämpar in i det sista. Min energi har som sagt redan checkat ut men på något sätt finns det fortfarande en liten energidepå kvar att ta ifrån. Kroppen kanske börjar förbereda sig för tiden som väntar när vår lilla plutt kommer ta all vår energi och man kommer göra allt för att hon ska ha det bra. Oavsett hur trött man är haha 🙂

Juste, jag har ju glömt att visa er det fina halsband jag fick av min älskling när jag fyllde år 🙂 Jag har längre velat ha ett halsband då det alltid känts så tomt runt halsen men aldrig hittat något som var fint. Eller jag har snarare inte kollat så mycket om jag ska vara ärlig haha. Men nu har jag ett fint hjärta med en vacker sten runt halsen som jag ska bära varje dag! Tack fina älskling ❤