Mysiga känslan av fosterrörelser

Det är svårt att föreställa hur det kommer kännas i magen när barnet börjar röra sig och fosterrörelserna blir mer tydliga. Kommer det göra ont när man får sparkar och high fives från magen eller kommer det kännas obehagligt på något sätt. Eller helt fantastiskt. Innan jag kände de första fosterrörelserna mer tydligt för bara några få veckor sedan – förut så kändes det mer som en bubblande mage – så kunde jag inte föreställa mig att det skulle vara så mysigt som det är. Det är helt underbart ❤

Det är svårt att förklara hur det känns men jag blir lika varm och lycklig inombords när jag känner hur hon rör sig och slår mot magen. Det är härligt när man märker att hon flyttar sig så mycket, ena stunden kan jag känna en spark till höger för att någon minut senare känna något till vänster. Hur hon får plats och kan röra sig är en annan femma (haha) men det är hur underbart som helst. Hon är en livlig liten plutt kan jag säga er som gärna rör sig extra mycket på förmiddagen, sen eftermiddag och när vi ska sova. De regelbundna fosterrörelserna som det även brukar kallas.

Men vet ni vad det bästa är? Att älsklingen även känner hur hon rör sig när han har handen på magen. Det är så underbart ❤