Börjar bli sjuk

Det här är inte bra, jag börjar bli sjuk. Känner mig tung i huvudet, snorig och lite tjock i halsen. Om jag inte var gravid så hade jag inte brytt mig trots att det är influensatider nu (jag tänker alltid ”äsch, jag blir ändå aldrig så sjuk” då jag aldrig blivit det tidigare) men då jag tillhör en riskgrupp som gravid så blir jag såklart orolig. Så efter jobbet ska jag springa in på ett apotek som har drop-in för vaccination mot influensan. Bättre att vara på den säkra sidan, speciellt när vi åker till Japan om två veckor. Tänker att flygplansluften och kylan därborta inte är den bästa kombinationen när ens immunförsvar redan är dåligt som det är.

Har ni som är gravida eller har varit gravida vaccinerat er mot influensan? Upplevde ni att ni fick ett bra skydd mot influensan eller gjorde det ingen skillnad?

Det är torsdag i alla fall och det innebär att det snart är helg – så skönt! Då blir det både Benkes show Snövit och julmys med familjen ❤ Var på gymmet imorse för att köra lite ben men har nog bestämt mig för att träna veckan ut och sedan vila resten av året. Måste verkligen lyssna på kroppen nu när jag har två att tänka på 🙂