Svart soffa som passar till gröna väggar

I samarbete med Nordiska Rum

Det är så kul att göra om hemma och se varje rum förvandlas till något mysigt och hemtrevligt med små medel. Trots att jag aldrig har varit någon som sett fram emot diverse renoveringsprojekt hur stora eller små de tycks vara, tycker faktiskt det ska bli kul att ta tag i varje rum. Näst på tur är (förhoppningsvis) vår minimalistiska walk in closet men vi funderar även på om vår soffa i vardagsrummet behöver bytas ut för att matcha den mörka grå/gröna väggen.

Inredning-gröna-vardagsrumsväggar-grå-soffa-ljusstakar-fruktskål

Idag har vi en gråmelerad hörnsoffa som drar åt det ljusare hållet. Den är fin och fräsch men frågan är om det ger en för stor kontrast till våra mörka väggar. När man ändå är inne på detta spår kan man även fråga sig om en annan form på soffan kan ändra dynamiken i rummet. Ni vet, möblera om lite. Ska man kanske satsa på en rak 3-sits soffa i något snyggt sammetsmaterial och ställa någon snygg matchande sittpall framför? Det hade nog blivit snyggt 🙂

svart-3-sits-soffa-inredning-nordiska-rum

Jag har kikat runt på soffor till bra pris från Nordiska Rum och jag hittade en fin svart 3-sits soffa (som ni ser på bilden ovan) som jag tror skulle passa bra till våra mörka väggar och vår ljusgråa matta. Tänk er några prydnadskuddar som ger en perfekt färgklick, ett soffbord som går i samma mörka ton med stilrena detaljer och en fin sittpall framför. Snyggt! Ska verkligen kika runt efter mer inredning och fler inredningsdetaljer inne på Nordiska Rum. För vad passar egentligen bättre till nordiska hem än nordisk design? 🙂

I samarbete med Nordiska Rum