En klassisk blogglista

sol-december-2019

Idag är en trött dag kan jag säga er. Har börjat sova dåligt igen då jag vaknar varje natt och det känns som att jag bara blundar stora delar av natten. Var såhär i början av graviditeten också men trodde att det hade vänt men det känns som att jag bara blir tröttare 🙁 Kanske har brist på D-vitamin då man knappt ser solen eller är ute i dagsljuset nu för tiden, eller så kanske det beror på någon inre stress som gnager på en. Aja, hur mår ni då alla fina? 🙂 Ska vi köra en klassisk blogglista i minimal skala? Ja vad kul 🙂

Hur började du din morgon?

Jag var på gymmet som vanligt och körde ett grymt pass för triceps & bröst!

Senaste du drack?

Vatten, vatten och ännu mer vatten haha 🙂

Senaste låten du lyssnade på?

All I want for christmas is you med Mariah Carey – Typ den enda jullåten som jag spelar sönder varje jul men som jag ändå aldrig tröttnar på 🙂 Ett uppehåll på 11 månader gör verkligen susen för det haha

Längtar du efter just nu?

Till 19 mars 2020 <3

Vad ser du fram emot med december 2019?

Allt julmys såklart 🙂 Ser fram emot julbak, juliga smaker och juliga dofter. Julmys med familj och vänner. Gå på julmarknad. Se Benkes uppsättning av Snövit med Ava och att åka till Tokyo över nyår för att välkomna det bästa året med storslagna vyer 😀

Dagens måste?

Hitta kläder inför morgondagens julfest på jobbet. Temat är rött och jag har endast 1 röd topp som jag tror att jag kan ha även nu när magen blivit större. Men det är ett tveksamt ”tror” men jag håller tummarna. Är man optimistisk så är man 🙂

Dagens frustration?

Att bilderna fortfarande är suddiga på bloggen! Vet inte hur jag ska åtgärda detta för det är skarpa och i bra bildkvalité när jag laddar upp dom eller ser dom utanför wordpress. Men så fort de laddas upp så försämras kvalitén? Varför? :/