Akilleshäl inom entreprenörskap

Jag är stolt över mig själv. Igår jobba jag med min idé under hela bussresan hem utan att känna av något illamående (blir lätt åksjuk om jag är hungrig och tittar ner på en skärm = ett symptom från graviditeten). Det kanske inte är den mest effektiva ”arbetsplatsen” men man får ta vara på alla tillfällen man får, speciellt då jag är så trött när jag kommer hem. Skrev ner lite tankar och försökte brainstorma kring utseendet men känner snarare att det är dags att börja bygga hemsidan än att fastna i anteckningsfasen.

Tror det är min akilleshäl när det kommer till entreprenörskap då jag tror att jag behöver ha varje punkt helt komplett för att ta mig vidare till nästa moment. Jag har ju redan många idéer, funktioner och upplägg nedskrivna att det nu gäller att endast förverkliga dom och se vad som funkar i praktiken. Så nu kör vi – kommer ju bli lättare att se vad som saknas, inte fungerar och vad man ska ändra när man ser det framför sig 🙂