Ljusare ute

Hej alla fina – hur mår ni? 🙂 Visst är det så fantastiskt att det varit ljusare ute de senaste dagarna. Tänk vilken skillnad det kan bli när det gråa molntäcket försvinner från himlen. Känner man sig lite piggare och gladare också måntro? Nja, gladare kanske men inte piggare – där är energin oförändrad haha Men jag får skylla på att min energi ska fördelas i två 😉

Magen börjar verkligen bli större nu och det märks att hon börjar trycka på urinblåsan. Jag behöver faktiskt inte gå på toaletten mer än vanligt (än i alla fall haha) men när jag nös tidigare idag så nös jag tydligen så hårt att det läckte lite haha Det är ju vanligt att det händer när man är gravid, speciellt nu när jag snart har passerat 25 veckor (imorgon). Tyckte faktiskt själv att det var lite kul när det skedde så att jag småfnissade lite för mig själv haha

Idag är mitt mål att skissa på mitt företag, om ens bara pyttelite -fick en ny spark i baken igår så känner att det är dags att ge sig på den igen ?