Det blev en Bugaboo barnvagn

Vi har köpt barnvagn och skötbord 😀 Efter jobbet igår mötte jag upp älsklingen vid Bonti, en barnaffär vid Norrtullsgatan (som förövrigt är hur gullig som helst – vill köpa allt i den butiken), för att testköra och jämföra de barnvagnar som fanns tillgängliga. Tror vi var i butiken i nästan 1,5 timme men det tar verkligen tid att hitta en barnvagn som passar, speciellt då jag mest tänkt ”äsch, vi tar väl den första bästa barnvagnen till bra pris, så stor skillnad kan det ändå inte vara”. Men det var det, vissa av de billigare vagnarna var tröga att styra, hade komplicerade mekanismer som endast skulle vara frustrerande att pussla med när man väl har ett barn i vagnen.

Så valet föll tillslut på en Bugaboo barnvagn i gråmelerad färg ? Så fin, lätt och praktiskt. Vi köpte den barnvagnen ni ser i bilden i en gråmelerad färg. Gah, så verkligt det blev nu, för varje dag som går blir det mer och mer klart för mig att hon snart är här. Så svårt att förstå det, men jag längtar ❤