Då föll man inför Black Friday

Igår gjorde jag någon som jag hade sagt åt mig själv att inte göra, nämligen internetshoppa. Hade gjort en deal med mig själv i början på november att inte shoppa något för att vara ekonomisk och få bättre koll på vart mina pengar spenderas. Men var tror ni jag gör, sablans Black Friday deals som lurade in mig i sin fälla. Beställde inte bara en gång, inte två utan hela tre gånger! Till mitt försvar kan jag säga att det bara var nödvändiga saker som nya linser, en ny BH då mina har blivit för små och en ny DD-Cream från Dermaceutic (+ lite annan skönhet) som det var extra bra pris på. Ja vad ska man göra, man hamnar så lätt i rea-träsket nu när mailboxen är full och man ständigt får sms om nya Black Friday priser.

Idag är i alla fall en ny dag där jag och älsklingen ska iväg för att testköra barnvagnar efter jobbet ??❤ Vi ska passa på att fynda de lite dyrare barnprodukterna nu under Black Friday (Black Week) så att vi sparar lite pengar inför barnet. Målet är att köpa en barnvagn och ett skötbord. Resten tänker vi att vi tar successivt fram till mars ?