Den perfekta gröna nyansen

grönt-vardagsrum-gröna-väggar-måla-vardagsrummet-grönt

Ni redan fått en sneekpeak på vårt gröna vardagsrum när jag presenterade vår graviditet i förra veckan men för att visa färgen mer tydligt kommer här ett inlägg dedikerat till den gröna färgen 🙂

Men ni kommer väl ihåg att vi velade lite mellan valet av vilken grön färg vi ville måla vardagsrummet i? Valet stod mellan tre alternativ – tre nyanser av grönt så att säga. Ja, nu har vi äntligen bestämt oss, valet föll tillslut på alternativ 1, den fina gröna/gråa nyansen som nu pryder alla väggarna i vardagsrummet.

grönt-vardagsrum-gröna-väggar-outfit

Det blev verkligen så snyggt, det är en helt annan känsla i rummet nu och färgen höjde mysfaktorn ganska många steg. Rummet har även blivit mer inrett, det är inte så naket och kallt längre. Vad tycker ni? ☺ Nyansen skiftar lite mellan grönt och grått beroende på ljuset vilket gör den lite mystisk, som namnet även antyder. Det enda som vi behöver fixa nu är alla smådetaljer som gör rummet komplett. Bland annat välja rätt färg på gardinerna (de är lila just nu), byta färg på prydnadskuddarna och byta soffbord. Men en sak i taget, är ju en del att fixa innan mars så att säga 🙂

Den gröna färgen vi använde är köpt på Bauhaus och heter Nordic Mystic!

inred-med-grönt-vardagsrum