Idag blir jag 28 år

Jag känner mig så glad inombords idag. Sådär varm, glad, kärleksfull och lycklig. Det är så skönt att ha lättat på hjärtat och äntligen kunna berätta för er om min stora hemlighet jag burit (hehe) på under 4 månaders tid. Jag vill ju kunna dela denna resa med er, dela med mig av mina tankar, mitt mående och känslor inför livet som väntar.  Jag går in i en ny vecka varje onsdag så jag tänker att jag ska göra en ”gravid vecka för vecka”-serie för er där vi kan följa de sista månaderna innan BF. Ska bli så kul – jag hoppas ni vill vara med mig 🙂

Men idag är faktiskt ingen vanlig dag för det är nämligen min födelsedag idag ?

Mycket nyheter och stora händelser denna vecka, men idag blir jag 28 år och det känns så bra. Ser fram emot 28, det här är den åldern där mycket kommer hända. Både barn (kan fortfarande inte fatta det även när jag skriver det) jag kommer lansera mitt företag och förhoppningsvis bli mer trygg i mig själv.

Grattis på födelsedagen till mig själv haha ?