Tips på saker att göra i Stockholm?

Hej – är allt bra? 🙂 Med mig är det bra, lite trött som vanligt men vem är inte det nu för tiden haha 🙂 Jag har gett mig själv ett mål för idag – att faktiskt get something done med min idé, vare sig det handlar om en mening, en konkret tanke eller en större sammanfattning. Det är något med mörkret som gör att motivationen försvinner från mig. Jag vill ta tag i den här idén då jag tror på den så otroligt mycket, men på något sätt så orkar inte sinnet fokusera på det just nu. Jag hoppas att det endast är en effekt av hösten, men detta mål kan jag uppnå idag – eller snarare jag ska uppnå det!

Nu till den stora frågan, ska jag hitta på något på min födelsedag eller inte? Känns som att jag är lite väl sent ute för att boka något nu både när det kommer till att bjuda in vänner, men även hitta exempelvis ett bord eller en aktivitet man kan boka. Fyller nämligen år imorgon och om jag nu väljer att hitta på något så är det antingen på fredag eller lördag som det gäller. Så svårt, vad ska man hitta på liksom. Har ni tips på saker att göra i Stockholm i november? 🙂