När ett plus ett = 3

gravid-vecka-för-vecka-bf-mars-2020

Är ni redo att få reda på vad det är för nyhet jag burit på i några månader? Det här är en STOR nyhet jag velat berätta för er, men på grund av olika omständigheter har jag fått hålla denna hemlighet för mig själv. Tills nu.

För det är som de säger, ett plus ett = tre. Jag är gravid!

Gravid-vecka-23-stockholm-tyresö

Efter lång tid av försök hände det när vi minst anade det och vi är överlyckliga. Vi älskar dig redan så mycket att det inte går att beskriva med ord. Vår lilla tjej, världens bästa tjej ❤ Tänka sig att vi väntar en liten flicka i mitten på mars, en dotter – längtar så mycket!

Jag är just nu gravid i vecka 23 och mitt beräknade förlossningsdautm är den 19 mars. Men om min dotter (känns så surrealistiskt att säga så) blir en lika rutinerad tidsoptimist som sin mamma känner jag på mig att hon kanske blir någon dag eller två sen. Men det återstår att se. Halva resan är förbi, nu väntar den sista hälften. Så spännande.

Gravid-vecka-23-ultraljud-gosedjur-speldosa

4 Comments

    • Tack så jättemycket 😀 Det är så kul och pirrigt såklart, men ser fram emot äventyret som väntar 🙂 Kram på dig!

  1. Men så roligt, stort grattis! Jag är i v22 nu och det känns som att alla är gravida nu och ska ha barn i mars?

    • Stort tack 😀 Och grattis till dig med, så himla härligt 😀 Vi matchar varandra väldigt bra med veckorna så det är ju så kul, då kan vi följa varandra ända fram till BF 😀 Haha det känns som det, vart man än tittar så är alla gravida – så mysigt! Vart bor du någonstans förresten? 🙂 Tänkte om du kanske ville ses och prata om livet som väntar 🙂 Har nämligen ingen i min närhet som väntar barn så är liksom ”själv” i det hela 🙂 Hör av dig om det låter intressant 🙂 Kram på dig!