Promenera och umgås samtidigt

Hej!

Är allt bra med er? 🙂 Jag kan tänka mig att många av er är väldigt nyfikna och väntar med spänning på den stora nyheten som jag skulle ha presenterat för er i förra veckan. Jag har inte glömt bort det, jag lovar, utan jag vill bara göra ”the revealing” rättvisa 🙂 Så om ni kan hålla er till imorgon så lovar jag att nyheten släpps på eftermiddagen. Vad tror ni det handlar om? Vill ni gissa? 🙂

Dagens planer är i alla fall att träffa en kompis efter jobbet för en mysig promenad om vädret tillåtet. Vet inte varför men jag tycker att promenader är ett väldigt trevligt sätt att umgås på. Det känns så avslappnat att gå och prata samtidigt. För min del känns det som att jag trivs i det sammanhanget, men en fika eller en drink är såklart mysigt det med 🙂 Hur tänker ni kring det där? 🙂