Konferens med Epicenter och Sime

Den här veckan har verkligen varit en informationsbomb utan dess like. Har spenderat två dagar på en konferens som Epicenter (Stockholms första digitala innovationshus) och Sime (Scandinavian Interactive Media Event – Fokuserar på digital transformation) höll i. Där fick vi ta del av intressanta tal inom AI (artificial intelligence), digitala plattformar, vikten av en tydlig kundresa på sin hemsida, data med mera. Alla föredrag var dessutom på engelska vilket gjorde att hjärnan gick på högvarv då man fokuserade på att ta in all information samtidigt som man försökte förstå engelskan. Men det var kul, och framförallt otroligt intressant.

Epicenter-konferens-sime Epicenter-konferens-kontorslokalEpicenter-tech-konferensJag kände mig även lite vuxen (haha) då det känns så stort att gå på konferens, och vårt team var nog några av de yngre deltagarna på plats. Det tycker jag var kul haha. Under pauserna och då vi skippade vissa föredrag då de inte var relevanta för oss, passade vi på att jobba lite så att vi kunde kombinera nya lärdomar med att get shit done 🙂

Epicenter-tech-konferens-social-media Epicenter-tech-konferens-kundresaEpicenter-tech-konferens-hur-kunder-upplever-produktenEpicenter-tech-konferens-digital-marknadsföringDen här veckan har verkligen gett mig nya insikter, tankar och inspiration att ta tag i mina entreprenörsdrömmar igen. Ja, jag vet, det arbetet har hamnat åt sidan (igen) men nu är det verkligen dags att ta tag i det – på riktigt! Vill jag att det ska hända något måste jag såklart arbete för det. Det finns ingen bättre tid än nu, och då jag är så full av energi, inspiration och motivation efter denna vecka är det nu jag ska satsa. Nu eller aldrig, nu kör vi!

Epicenter-tech-digital-konferens