Grå höstkappa

grå-höstkappa-vinterkappa-vero-moda-klassisk-kappa

Vilket höstväder det är idag, lite regnigt, blött och grått. En typsik höstdag helt enkelt, men det är trots allt mitten på november. Det är lite trist att alla löv fallit till marken och naturen ser så naken ut, men det är ändå fint på sitt sätt.

grå-höstkappa-vinterkappa-klassisk-kappa

Här ser ni förresten min nya höstkappa jag fick hem för någon vecka sedan. Min fina gråa höstkappa från Vero Moda som passar utmärkt till senhösten men även under vintern. Jag får nämligen plats med en lite tjockare tröja under så jag kan hålla mig go och varm när minusgraderna gör intåg i Stockholm. Skönt!

Snart så är arbetsdagen slut för idag och då ska jag, Emma och Sandra rusa iväg till ett event som bland annat Andra Farhad håller i – Tänkonomi! Vi ska bli grymma börshajar nu och duktiga economistor som sparar pengar, investerar i aktier och fonder och förhoppningsvis får bättre koll på ekonomin. Just nu går det lite sådär på den fronten, senast igår beställde jag lite nytt smink… Hur ska det här gå? Får hoppas att kvällens event inom ekonomi väcker economistan i mig haha

grå-höstkappa-vinterkappa-klassisk-kappa-rosa-burberry-halsduk

grå-höstkappa-vinterkappa-klassisk-kappa-rosa-burberry-halsduk-säker-stil