Veckan som väntar

Hej alla fina läsare – hur mår ni denna måndag, redo för en ny vecka? Jag är så peppad för denna vecka, som bland annat kommer innehålla:

  • En och annan (stor!) nyhet som kommer avslöjas för er.
  • Jag ska samla mod att skicka iväg ”kompis mail” till några kvinnor som har samma entreprenörsdrömmar som jag. Vill omge mig med kvinnor som drivs av liknande mål så man kan stötta varandra under resan, bolla idéer och tankar och dela lyckan vid framgångar.
  • Jag kommer lära mig mer om aktier, ekonomi och sparande på ett Tänkonomi event på tisdag. Det är jag, Emma och Sandra från jobbet som ska bli rutinerade Börshajar och Economistor med hjälp av bland annat Andra Farhad.
  • Med jobbet ska vi ta del av en två dagars konferens för att lära oss mer om marknadsföring, kundresan och den digitala transformationen med mera.
  • Ska även försöka klämma in en kompisdejt däremellan, om någon kan. Men det är verkligen en spännande vecka som väntar, så kul!