Kvällens serie: Bachelor Sverige

höst-stockholm-torsplan-november-röda-löv

Hej alla underbara läsare – har ni en bra dag på jobbet eller i skolan? Har varit så fokuserad på min content produktion att jag inte hunnit reflekterat över tiden. Ni vet när man tänker ”jag ska bara bli klar med detta först, sen kan jag ta en paus eller en kopp te”, och innan man vet ordet av det så har nästan hela arbetsdagen passerat. Det går fort när man har roligt sägs det ju, och när man får skriva hela dagarna är det inget annat än sant.

rosa-fuskpäls-höstjacka-svarta-stövlar-stockholm-dagens-outfit

Vi har verkligen fastnat för Bachelor Sverige av någon konstig anledning. Det har blivit vår veckoserie att följa och även fast vi vet hur det kommer sluta (vi har blivit spoilade av älsklingens kollega) så är det kul att se alla intriger och drama som utspelar sig. Vad är det med realityserier som får en att bli så fast? Så direkt efter jobbet idag blir det snabbt hem, jobba lite (minst 1 timme ju) laga någon god middag – tror det blir vårrullar idag, mums – och se nästa avsnitt av Bachelor Sverige. Kul, har ni någon serie ni följer just nu? Jag har hört att Älska Mig på Viaplay ska vara bra, kanske får bli nästa serie att följa då 🙂