Hej måndag

Hej alla fina, har ni haft en bra start på veckan? 🙂 Helgen flög förbi alldeles för fort och trots att dagarna endast har bestått av att vila, se Joker på bio med älsklingen och Linnea (en sjukt bra film, rekommenderas starkt!) och att fixa hemma så är jag lite trött idag ändå. Är det för klyschigt att skylla på mörkret och att det är måndag?

Dagen började på gymmet med ett bra benpass där jag fokuserade på att få kontakt i musklerna, snarare än att lyfta tungt. Kul ändå hur tankesättet kan förändras med tiden, förr tänkte jag bara på att lyfta tungt för det innebar att jag blev starkare och starkare innebar mer muskler vilket innebar en tightare kropp. Nu är jag istället inställd på att få bra kontakt som garanterar att mina muskler får arbeta rätt för att nå samma resultat.

Bra benpass blev det i alla fall, tacksam för den starten på veckan och att kroppen håller sig fortsatt stark.