Rolig tanke för dagen

Hej allihopa, hoppas allt är jättebra med er idag. Tänk att det redan är onsdag, dagarna går så fort nu och jag får lite ångest över att jag inte tar tillvara på dagarna så pass mycket som jag egentligen borde. Har för mig att jag nämnde det i ett tidigare inlägg att jag skulle bli bättre på att ta tillvara på tiden nu under hösten, men så gick det med det hehe. Får bli bättre på det med start idag!

Men jag har precis insett en sak som är så märklig/rolig med mig (haha) och det är att jag har utvecklat en vana med att inte bära nya kläder jag köper. Ta exempelvis den gråa höstkappan jag köpte i förra veckan som satt jättebra och var jättefint, eller de blusar jag köpte i helgen – de har jag fortfarande inte använt av någon anledning. Har så svårt att sätta fingret på vad det beror på men tror det har något att göra med att det är nytt, använder jag det så blir det inte lika ”nytt”… Jag vet, ibland har man konstiga vanor man bara måste bryta 🙂

Har ni någon vana som bara är så märklig/rolig men ni inte vet varför ni har den? I alla fall inte till 100%.