5 sekundersregeln

Hej alla fina läsare! Jag hoppas ni mår jättebra idag. Det är måndag trots allt och jag hoppas att ni ser på dagen och veckan som kommer med öppna ögon. Märkte ni att det var lite rått ute imorse, så klä er varmt och glöm inte att lyssna på kroppen. Jag själv börjar känna mig lite krasslig. Känner mig lite matt och tung i huvudet som att en feber är på väg att bryta ut. Har verkligen inte tid att bli sjuk så blir att klunka te och gå klädd i lager på lager 🙂

Avslutade min ljudbok idag, efter väldigt lång tid haha – 5 second rule Mel Robbins – som lyfte fram hur enkelt (det är fortfarande svårt, men ett enkelt medel att förändra tillvaron på) man kan förändra sitt liv genom att gå emot sina rädslor. Hon lyfter fram hur man kan hitta styrkan i att räkna ner fem sekunder. 5, 4, 3, 2, 1 och sen bara göra det man tänkt.

Tycker hon nämnde många bra punkter i boken, att med små medel kan man förändra mycket. Så nästa gång man kanske tvekar att gå till gymmet, vill snooza på morgonen eller känner oro inför att räcka upp handen – räkna ner från 5 och sätt igång (som hon sa i boken). Gör det bara. Ska försöka få in detta tankesätt i mitt liv – en enkel åtgärd för stora förändringar 🙂