Teamlunch

höst-i-stockholm-oktober-blommor

Hej alla fina läsare och hej fredag, vad du är efterlängtad! Är allt bra med er? Har precis kommit tillbaka från en väldigt spontan teamlunch med alla säljare och vårt produktionsteam. Vi hade bord på Bishops Arms där jag tog en Fish n’ Chips som var helt okej, den hade kunnat smaka mer. Men det var skönt att komma ut i den friska luften och få en skymt av solen som man inte sett på hela veckan. Tänk vad lite sol kan göra för humöret, det blev genast en riktigt fin fredag i oktober 🙂

bishops-arms-stockholm-restaurang

Ser verkligen fram emot att hämta ut min höstkappa från VeroModa efter jobbet, en kappa jag beställde för några dagar sedan. Det är en ljusgrå höstkappa, förhoppningsvis tillräckligt tjock för hösten och med tillräckligt mycket utrymme för en tjockare tröja när vintern väl kommer. Hoppas såklart att den ska passa och se fin ut också – om den ser bra ut kommer det bli så skönt att inte vara så svartklädd hela tiden haha

bishops-arms-stockholm-restaurang-dagens-meny

Planerna för idag är att ta det lugnt efter jobbet för att komma ikapp med livet. Har tappat mycket struktur jag behöver få tillbaka, främst motivationen och orken. Man märker verkligen hur mörkret påverkar en och jag vet inte om det är jag som inbillar mig det – men känns det inte som att mörkret påverkar en mer nu när man är äldre, än när man typ gick i gymnasiet?

bishops-arms-stockholm-restaurang-fish-and-chips-lunch